Johor Courts: Keep Calm and No War

2013-09-26 22.29.13

Bersabar ya semua. Tempahan sedang diproses. Bermula petang tadi, proses untuk Johor Courts berlangsung. KilangCetak mengucapkan terima kasih buat Pn Ain kerana sudi memberi ruang kepada kami untuk menghasilkan baju tersebut.

Petang tadi mula, ni nak hantar bila pula?

Baju ni kena siap untuk pickup esok. Ya, ESOK. Memang kena keep calm. Continue reading

Kongsi pada rakan anda:

Dari Sarawak: T-Shirt Ngap Sayot

Sekali lagi KilangCetak ingin mengucapkan terima kasih kepada en.Sharul dari Sri Aman, Sarawak untuk tempahan kedua t-shirt Ngap Sayot. Satu lagi tempahan urgent yang berjaya disiapkan. Alhamdulillah. Biarpun tak berapa cukup tidur.

2013-09-25 17.59.42 2013-09-26 00.07.56 2013-09-26 01.46.18 2013-09-26 01.46.43

T-shirtnya berbagai warna serta cetakan warna pun berbeza. Ada Merah, Putih, Hitam & Kuning. Tak tahan bila tengok baju warna pink, memang JAMBU, sesuai untuk perempuan. hehe.

Nak hantar ke mana ni? Continue reading

Kongsi pada rakan anda:

T-Shirt Kesenian Johor UiTM 2013

Hari ini selesai production t-shirt kesenian johor uitm 2013. Terima kasih cik Mus kerana mendapatkan khidmat kami.

Satu lagi tempahan yang agak urgent tapi saya cuba siapkan sebelum dateline. Mula cetak hari Selasa. Isnin dapatkan stok baju. Alhamdulillah berjaya.

Tengok sikit.

2013-09-23 18.05.182013-09-24 07.43.01

T-shirt yang ditempah 100% cotton lengan pendek jenama Four Square 160. Warna pula Burgundy, ala2 coklat gitu. Cetakan design pula warna KUNING. Depan dan belakang. Tempahan sebanyak 36 helai dengan harga pakej RM11.00 sehelai. Continue reading

Kongsi pada rakan anda: