Projek T-Shirt Kelas, Matrikulasi & Universiti

t-shirt kelas
Projek T-Shirt Kelas, Sekolah, Matrikulasi, Kolej & Universiti

Tahun baru bermula, sesi persekolahan atau kuliah juga bermula hampir di semua institusi pendidikan seluruh Malaysia. T-Shirt Kelas boleh dijadikan kenang-kenangan untuk kumpulan anda.

Banyak idea T-Shirt Kelas boleh dihasilkan. Duduk bersama, brainstorming dan hasilkan t-shirt kelas anda.

Anda juga boleh memulakan design dengan perisian atas talian, seperti; CustomInk atau SpreadShirt.

Jika anda biasa dengan Adobe Illustrator amat digalakan. Tak tahu design tapi ada idea, ajukan butiran idea anda kepada kami, DESIGN PERCUMA.

Atau anda duduk kolej/universiti, buat duit kocek dengan jual baju:

cetak baju uitm

Nak pilih baju yang HEBAT? Pilih GILDAN

Ada kekangan bajet? boleh lihat FOURSQUARE

Pelanggan selalu tanya kedai kami di mana? Jawabnya Ipoh, PERAK. Jauh? Tiada masalah. Kami sediakan penghantaran kurier untuk anda sama ada dalam Semenanjung atau Sabah/Sarawak.

Ada design t-shirt kelas, nak bajet harga? boleh selongkar HARGA BAJU.

cetak-baju-rohok-(2)cetak-baju-rohokcetak-baju-walimatuluruscetak baju uitmcetak-baju-sahabathiking-(2cetak-baju-sahabathiking
Baru-baru ini, kami menerima tempahan menarik dari pelanggan yang berasal dari Terengganu. Beliau memperkenalkan perkataan ‘rohok’, apa itu?

Makna ROHOK:

tidak mudah melakukan sesuatu, susah, rumit, sukar.

TERBAIK !!!

Tapi buat t-shirt kelas taklah ROHOK..;)

Design lain jangan risau, sentiasa diterima untuk cetakan.

cetak-baju-walimatulurus-(2

Buat baju untuk orang kampung/ taman yang datang rewang. Biasa bagi makan, sekarang siap bagi baju.

Jom cetak t-shirt kelas. Talian biasa.

telefon cetak baju

Kongsi pada rakan anda:

Idea Cetak Baju RM8.00 Episod 1

Idea Cetak Baju RM8.00 episod BARU ini, apa yang menarik?

Salam Cetak Baju & Buat Baju Murah buat pengunjung KilangCetak.com

Hari ni kita mulakan kelas idea cetak baju episod yang PERTAMA.

Tahun lepas, pelbagai keluaran baju di pasaran bak kata ‘ibarat tumbuh macam cendawan’.

Kebanyakan semua adalah keluaran baju milik Bumiputera. Pelanggan juga banyak Bumiputera. Syabas kerana kita saling sokong-menyokong antara penjual dan pelanggan.

Dalam episod 1, ‘straight to the point’ admin bagi kira-kira untuk anda fikir-fikirkan tentang bisnes baju dengan design sendiri.

HARGA JUAL (biasa promote di FB): RM 25.00 *macam murah sangat!!!ada harga lagi tinggi dari tu..

KOS BUAT BAJU: RM 9.00 (saja test2 buat 20 helai)

KOS POSLAJU: RM 6.00 *rate antara semenanjung Malaysia

BERAPA UNTUNGNYA???

RM25 tolak RM 9 tolak RM 6 = RM 10.00 sehelai

Kita kira kalau 20 helai, RM 10 kali 20 sama dengan RM 200.00

Kalau 100 helai? tak perlu ada kalkulator, tambah angka 0 di belakang, jadi RM2000.00

Ringkasnya, ROI 100% untuk sehelai baju. Malah ada yang dapat UNTUNG lebih banyak bergantung kepada tahap betapa popularnya mereka.

Macam mana design baju yang boleh dihasilkan?

Ini contohnya,

idea cetak baju

Dengan hanya menggunakan FONT pun dah boleh hasilkan design sendiri. Design macam ni guna Microsoft Word pun kami tak kisah. =)

Ada masa lapang, tengah relax2, fikirkan idea cetak baju anda. Mana lah tahu design anda boleh MELETUP2…

Dah ada design, boleh contact untuk cetak baju. Kat sini buat baju murah je. =)

Kos buat baju boleh dibincang. Corak-corak baju & jenis baju pun kita boleh bincang sampai tercetak baju anda.

Jangan lupa harga cetak baju di sini.

cetak baju murah

Promosi Bulan Januari 2015

Jadi dalam episod ini, harap anda berfikir sejenak dengan potensi yang ada. Idea sentiasa ada dalam kepala masing-masing tinggal nak diterjemahkan atas baju.

Ada banyak warna baju yang boleh anda pilih untuk idea ini. JOM T-Shirt Kosong Malaysia

Jumpa dalam episod seterusnya. Nak TANYA? Nak SEMBANG?

telefon cetak baju

Terjemahkan design baju anda ke atas baju itu.

buat baju murah

Kongsi pada rakan anda:

Jom Cetak Baju RM8.00 Sehelai

Selamat Tahun Baru 2015 untuk semua pengunjung KilangCetak.com

Syukur kepada Ilahi, Alhamdulillah kerana memberi peluang kepada kita untuk meneruskan kehidupan pada tahun yang seterusnya, 2015. Kami juga berterima kasih atas sokongan yang telah anda berikan sepanjang tahun.

IZINKAN KAMI UNTUK MENJADI LEBIH SEMPOI…=)

Seperti pos yang terdahulu, kami telah membuat entri cetak baju dengan harga RM8.00 sehelai. YA MEMANG BETUL.*itu yang kuantiti 100 helai ke atas.

RM9.00 sehelai untuk kuantiti dari 20 helai hingga 99 helai.

cetak baju promo

Promosi Bulan Januari 2015

Baju pilihan ramai FOURSQUARE akan digunakan untuk tujuan ini.

Jika anda rasa nak cetak baju lebih banyak warna, JANGAN RISAU, biasalah untuk cetak baju banyak warna. BERIKAN SAHAJA design anda kepada kami untuk penilaian.

Jadi, macam mana nak mulakan cetak baju? Ada pilihan 1. Whatsapp 2. Email

contact-us

Kebiasaanya ramai yang Whatsapp, memang lebih mudah sebenarnya. SEBAB SEMUA DAH MEMILIKI SMARTPHONE berinternet. =)

Sedikit perkongsian admin, kami galakan anda untuk terus berikan design & kuantitinya. Sebab kami akan tanya juga, BAYANGKAN KALAU 100 orang bagi salam sahaja. Banyak kali juga kami menaip. Tapi tak apa, mungkin ada yang tak biasa. Yang pentingnya anda nak cetak baju.

design-baju

Jadi, nak tempah baju? cetak baju?

WHATSAPP 012 659 6001

Masa? selagi mampu kami balas, kami cuba balas. Kalau lambat maafkan.

Agak-agak tempahan cetak baju siapa yang memulakan tahun 2015? Terima kasih kepada pelanggan kami dari Terengganu. T-Shirt anda mendahului tahun ini.

cetak-baju-2015cetak-baju-2015-3cetak-baju-2015-4

OK, jom cetak baju.

JUMPA LAGI..

Kongsi pada rakan anda: