Arkib Kategori: Idea Cetak Baju

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2019

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2019

Assalamualaikum w.b.t. buat semua pengunjung KilangCetak.com
Kami ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri 2019, maaf zahir dan batin.

Selamat Hari Raya

Bagi mereka yang memandu pulang ke kampung halaman, sila memandu kereta dengan berhati-hati. Ingatlah orang yang tersayang. Mudah-mudahan semuanya selamat disamping kita mengeratkan silaturahim sesama keluarga dan rakan handai.

Hah, nak makan tu pun jaga-jaga ya. puasa dah sebulan, berat banyak turun, bila raya, baru dua tiga hari lebur berat badan. hehe~

Okay, sambil-sambil beraya ni, kami ingin war-warkan harga sempena Hari Raya Aidilfitri tahun ni. moh tengok gambar bawah ni

Ya, RM9 sehelai* untuk saiz-saiz tertentu. Buat tempahan anda dari 7 Jun 2019 hingga 21 Jun 2019 untuk dapatkan harga yang menarik ini.

Jenis baju yang digunakan adalah 100% cotton lengan pendek Roundneck. Cotton yang digunakan tidak panas, sesuai dengan suhu di Malaysia ni.

Anda boleh cetak design pilihan sama ada di depan atau belakang 1 warna cetakan.

Harga di atas merangkumi t-shirt bersaiz S-2XL sahaja. Untuk saiz-saiz lain, sila rujuk senarai harga di bawah:

Terdapat 17 pilihan warna t-shirt yang boleh dipilih (tertakluk pada stok). Kebiasaan untuk mereka yang inginkan baju family day, ada nak baju dewasa pendek/panjang, nak baju kanak-kanak, malah nakkan baju untuk baby yang baru bersalin. Maka kami sediakan untuk anda 7 kategori harga (termasuk harga raya RM9).

Inginkan carta saiz?

Ingin membuat tempahan? Apa yang perlu anda sediakan?

Pertamanya, design baju yang anda inginkan, ada boleh buat lakaran atas kertas atau dapatkan contoh daripada laman pencarian (En. Google Image), kami boleh bantu untuk ubah ikut yang anda inginkan. Jika anda ingin mencuba design sendiri, boleh gunakan software berkaitan seperti Adobe Illustrator atau software atas talian seperti Customink.

Keduanya, dapatkan senarai saiz baju yang diperlukan. Dengan adanya senarai ini, kami akan membuat semakan stok, Setelah stok disahkan, barulah anda boleh teruskan untuk membuat bayaran deposit.

Di atas adalah panduan ringkas untuk anda. Jika ada sebarang pertanyaan, anda boleh terus Whatsapp kami: tekan link di bawah

http://wasap.my/601150700007
http://wasap.my/601150700007
http://wasap.my/601150700007
http://wasap.my/601150700007
http://wasap.my/601150700007

Begitulah tadi makluman yang kami ingin sampaikan dalam pos ini. Sekali lagi kami ingin ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf zahir & batin.

Anda juga berminat dengan keluaran terkini baju jersey kami. Tekan gambar di bawah ya.~

Sekian daripada kami KilangCetak.com

Admin.

Kongsi pada rakan anda:

5 Tahun Cetak Baju Di Sini Promo 2018

Cetak Baju Di Sini Promo 2018 Tahun ke-5 kini di KilangCetak.com

Penghargaan untuk semua pelanggan kami yang menyokong KilangCetak.com, sukacita kami ingin menawarkan kembali Promo 2018 yang dahulunya ditawarkan pada tahun 2015. Ya, cetak baju serendah RM9 sehelai dengan kuantiti 20 helai dalam satu tempahan.

Kami sedar akan kenaikan harga barangan berbeza berbanding tahun 2015, namun kami bersemangat untuk memberikan harga cetak baju serendah RM8 sehelai dengan kuantiti minimum 100 helai.

Harga cetak baju yang amat berpatutan dan kami pasti sesuai dengan bajet anda samada untuk kegunaan hari keluarga, program kelab, baju jalan-jalan dan sebagainya.

Kualiti cetakan adalah seperti biasa, kami tidak akan kurangkan penggunaan dakwat/ink yang biasa digunakan ke atas t-shirt anda. Cetakan seperti biasa dengan harga yang betul-betul berpatutan.

Realisasikan IDEA anda di atas t-shirt/ baju SEKARANG.

Ingin melihat contoh baju yang pernah kami buat untuk pelanggan kami? Tekan di bawah (tiada akaun Instagram tiada masalah, kami buat ‘public’):

Ikuti Instagram KilangCetak untuk melihat tempahan terdahulu.

Info lain juga dipaparkan dalam Facebook kami, banyak gambar dan info yang kami letakkan di sana. Sehinggakan kebanyakan masa hingga tidak sempat untuk membalas komen/mesej anda di sana. Kami sarankan anda untuk Whatsapp terus ke talian 012-6596001.

Petua mencetak baju design sendiri:

Mulakan berwhatsapp dengan kami, 012-659 6001.
2. Berikan terus butiran seperti nama dan lokasi anda.
3. Ada design? Kalau ada terus attach
4. Berapa helai nak tempah? ada kuantiti lebih memudahkan pengiraan. Tempahan minimum adalah 20 helai. Wajib lebih 20 helai. Kurang daripada itu, maaf tak dapat ambil.
5. Tunggu balasan daripada kami.
Penetapan harga bergantung kepada design & kuantiti yang hendak ditempah.

Jika ada kelapangan boleh datang ke kedai kami yang terletak di Station 18, Ipoh, Perak. Kini di buka Isnin hingga Sabtu. Sabtu buka 9 pagi hingga 1 petang sahaja ya.

Dimiliki Oleh:
ASMA TEXTILE (002224436-W)
22A Medan Stesen 19/4
Station 18
31650 Ipoh
Perak
+60 5-321 5848 / 012-6596001
Waktu Operasi: Isnin hingga Jumaat 9.00 pagi hingga 6.00 petang
Sabtu 9.00 pagi hingga 1.00 petang
Ahad/Cuti Umum TUTUP

Kongsi pada rakan anda:

Promo Cetak Baju Sempena Bulan Kemerdekaan Malaysia & Sukan SEA Kuala Lumpur 2017

Promo Cetak Baju Sempena Bulan Kemerdekaan Malaysia & Sukan SEA Kuala Lumpur 2017

promo-merdekaSempena bulan Kemerdekaan Malaysia ke-60 dan Sukan SEA Kuala Lumpur 2017, KilangCetak ingin memaklumkan promosi sempena dua acara pada kali ini.

Harga RM9 sehelai. YA. Jika dahulu, harga ini selalu dapat sebelum mulanya GST. Kini kembali semula. Ala2 kami belanja sempena bulan yang penuh semangat kenegaraan.

whatsapp

Mungkin dalam bulan ini, anda merancang dengan keluarga ataupun rakan-rakan untuk buat program di hujung minggu. Buat baju untuk program anda, SATU IDEA yang MENARIK.

Boleh buat baju untuk ‘family day’, reunion sekolah, acara sukan dan sebagainya.

warna baju cotton

Pilihan warna baju untuk disesuaikan dengan tema atau pilihan warna acara atau program yang ingin dianjurkan.

Jenis kain baju adalah ‘100% Cotton’, kainnya lembut dan selesa dipakai untuk cuaca di Malaysia. Tidak terlalu tebal dan juga tidak terlalu tebal.

TAK PERLU KELUAR RUMAH PERGI KEDAI. Baju boleh sampai ke rumah atau pejabat anda. Penghantaran disediakan untuk seluruh negeri di Malaysia.

Sertai #promoMERDEKAKL2017 dan sampaikan kepada rakan-rakan anda.

buat-design

Ikuti Instagram KilangCetak untuk melihat tempahan terdahulu.

Ikuti Instagram KilangCetak untuk melihat tempahan terdahulu.

cetak baju

Sebahagian daripada baju yang dicetak di KilangCetak.com Anda boleh ikuti kami di instagram.com/kilangcetak

Promo ini akan dibuka sepanjang bulan Kemerdekaan iaitu sehingga 31 Ogos 2017. Harga mengikut spesifikasi yang dinyatakan. Sebarang tambahan spesifikasi akan dikenakan caj tambahan; tambahan warna, tambahan tempat cetak dan jenis baju yang lain.

SALAM KEMERDEKAAN daripada KilangCetak.com

Ikhlas daripada,
m.khakiki
founder KilangCetak.com

Kongsi pada rakan anda: