T-Shirt Kesenian Johor UiTM 2013

Hari ini selesai production t-shirt kesenian johor uitm 2013. Terima kasih cik Mus kerana mendapatkan khidmat kami.

Satu lagi tempahan yang agak urgent tapi saya cuba siapkan sebelum dateline. Mula cetak hari Selasa. Isnin dapatkan stok baju. Alhamdulillah berjaya.

Tengok sikit.

2013-09-23 18.05.182013-09-24 07.43.01

T-shirt yang ditempah 100% cotton lengan pendek jenama Four Square 160. Warna pula Burgundy, ala2 coklat gitu. Cetakan design pula warna KUNING. Depan dan belakang. Tempahan sebanyak 36 helai dengan harga pakej RM11.00 sehelai.

Bila dah siap kena la lipat dan packing…

2013-09-25 02.40.112013-09-24 10.53.03

Lepas siap packing, tulis resit untuk customer kemudian bertemu di Giant Seksyen 13, Shah Alam. Jimat tol customer RM2.80 kalau pergi balik.

2013-09-23 19.10.39

Sekali lagi KilangCetak ingin mengucapkan terima kasih kepada cik Mus kerana menempah dengan kami. Harga yang BEST berterusan untuk customer selanjutnya.

Production sedang berjalan kini, re-order dari Sarawak, t-shirt Ngap Sayot. Tunggu gambar2 ye. Selalu lah singgah di sini. Tak order sekarang pun tak apa. Tengok2 dulu. Tengok FREE je. Jumpa lagi.

Kongsi pada rakan anda:

Leave a Reply