Arkib Tag: buat baju

5 Tahun Cetak Baju Di Sini Promo 2018

Cetak Baju Di Sini Promo 2018 Tahun ke-5 kini di KilangCetak.com

Penghargaan untuk semua pelanggan kami yang menyokong KilangCetak.com, sukacita kami ingin menawarkan kembali Promo 2018 yang dahulunya ditawarkan pada tahun 2015. Ya, cetak baju serendah RM9 sehelai dengan kuantiti 20 helai dalam satu tempahan.

Kami sedar akan kenaikan harga barangan berbeza berbanding tahun 2015, namun kami bersemangat untuk memberikan harga cetak baju serendah RM8 sehelai dengan kuantiti minimum 100 helai.

Harga cetak baju yang amat berpatutan dan kami pasti sesuai dengan bajet anda samada untuk kegunaan hari keluarga, program kelab, baju jalan-jalan dan sebagainya.

Kualiti cetakan adalah seperti biasa, kami tidak akan kurangkan penggunaan dakwat/ink yang biasa digunakan ke atas t-shirt anda. Cetakan seperti biasa dengan harga yang betul-betul berpatutan.

Realisasikan IDEA anda di atas t-shirt/ baju SEKARANG.

Ingin melihat contoh baju yang pernah kami buat untuk pelanggan kami? Tekan di bawah (tiada akaun Instagram tiada masalah, kami buat ‘public’):

Ikuti Instagram KilangCetak untuk melihat tempahan terdahulu.

Info lain juga dipaparkan dalam Facebook kami, banyak gambar dan info yang kami letakkan di sana. Sehinggakan kebanyakan masa hingga tidak sempat untuk membalas komen/mesej anda di sana. Kami sarankan anda untuk Whatsapp terus ke talian 012-6596001.

Petua mencetak baju design sendiri:

Mulakan berwhatsapp dengan kami, 012-659 6001.
2. Berikan terus butiran seperti nama dan lokasi anda.
3. Ada design? Kalau ada terus attach
4. Berapa helai nak tempah? ada kuantiti lebih memudahkan pengiraan. Tempahan minimum adalah 20 helai. Wajib lebih 20 helai. Kurang daripada itu, maaf tak dapat ambil.
5. Tunggu balasan daripada kami.
Penetapan harga bergantung kepada design & kuantiti yang hendak ditempah.

Jika ada kelapangan boleh datang ke kedai kami yang terletak di Station 18, Ipoh, Perak. Kini di buka Isnin hingga Sabtu. Sabtu buka 9 pagi hingga 1 petang sahaja ya.

Dimiliki Oleh:
ASMA TEXTILE (002224436-W)
22A Medan Stesen 19/4
Station 18
31650 Ipoh
Perak
+60 5-321 5848 / 012-6596001
Waktu Operasi: Isnin hingga Jumaat 9.00 pagi hingga 6.00 petang
Sabtu 9.00 pagi hingga 1.00 petang
Ahad/Cuti Umum TUTUP

Kongsi pada rakan anda:

Idea Cetak Baju RM8.00 Episod 1

Idea Cetak Baju RM8.00 episod BARU ini, apa yang menarik?

Salam Cetak Baju & Buat Baju Murah buat pengunjung KilangCetak.com

Hari ni kita mulakan kelas idea cetak baju episod yang PERTAMA.

Tahun lepas, pelbagai keluaran baju di pasaran bak kata ‘ibarat tumbuh macam cendawan’.

Kebanyakan semua adalah keluaran baju milik Bumiputera. Pelanggan juga banyak Bumiputera. Syabas kerana kita saling sokong-menyokong antara penjual dan pelanggan.

Dalam episod 1, ‘straight to the point’ admin bagi kira-kira untuk anda fikir-fikirkan tentang bisnes baju dengan design sendiri.

HARGA JUAL (biasa promote di FB): RM 25.00 *macam murah sangat!!!ada harga lagi tinggi dari tu..

KOS BUAT BAJU: RM 9.00 (saja test2 buat 20 helai)

KOS POSLAJU: RM 6.00 *rate antara semenanjung Malaysia

BERAPA UNTUNGNYA???

RM25 tolak RM 9 tolak RM 6 = RM 10.00 sehelai

Kita kira kalau 20 helai, RM 10 kali 20 sama dengan RM 200.00

Kalau 100 helai? tak perlu ada kalkulator, tambah angka 0 di belakang, jadi RM2000.00

Ringkasnya, ROI 100% untuk sehelai baju. Malah ada yang dapat UNTUNG lebih banyak bergantung kepada tahap betapa popularnya mereka.

Macam mana design baju yang boleh dihasilkan?

Ini contohnya,

idea cetak baju

Dengan hanya menggunakan FONT pun dah boleh hasilkan design sendiri. Design macam ni guna Microsoft Word pun kami tak kisah. =)

Ada masa lapang, tengah relax2, fikirkan idea cetak baju anda. Mana lah tahu design anda boleh MELETUP2…

Dah ada design, boleh contact untuk cetak baju. Kat sini buat baju murah je. =)

Kos buat baju boleh dibincang. Corak-corak baju & jenis baju pun kita boleh bincang sampai tercetak baju anda.

Jangan lupa harga cetak baju di sini.

cetak baju murah

Promosi Bulan Januari 2015

Jadi dalam episod ini, harap anda berfikir sejenak dengan potensi yang ada. Idea sentiasa ada dalam kepala masing-masing tinggal nak diterjemahkan atas baju.

Ada banyak warna baju yang boleh anda pilih untuk idea ini. JOM T-Shirt Kosong Malaysia

Jumpa dalam episod seterusnya. Nak TANYA? Nak SEMBANG?

telefon cetak baju

Terjemahkan design baju anda ke atas baju itu.

buat baju murah

Kongsi pada rakan anda:

Cetakan Baju CMYK Akan Datang

cetakanCMYK

KilangCetak.com berbesar hati untuk mengumumkan khidmat cetakan baju CMYK akan dibuka dalam masa terdekat. Kami masih lagi melaksanakan R&D untuk memastikan kualiti paparan serta HARGA TERMURAH yang dapat kami tawarkan. Teruskan membaca

Kongsi pada rakan anda: