Arkib Tag: cetak baju murah

5 Tahun Cetak Baju Di Sini Promo 2018

Cetak Baju Di Sini Promo 2018 Tahun ke-5 kini di KilangCetak.com

Penghargaan untuk semua pelanggan kami yang menyokong KilangCetak.com, sukacita kami ingin menawarkan kembali Promo 2018 yang dahulunya ditawarkan pada tahun 2015. Ya, cetak baju serendah RM9 sehelai dengan kuantiti 20 helai dalam satu tempahan.

Kami sedar akan kenaikan harga barangan berbeza berbanding tahun 2015, namun kami bersemangat untuk memberikan harga cetak baju serendah RM8 sehelai dengan kuantiti minimum 100 helai.

Harga cetak baju yang amat berpatutan dan kami pasti sesuai dengan bajet anda samada untuk kegunaan hari keluarga, program kelab, baju jalan-jalan dan sebagainya.

Kualiti cetakan adalah seperti biasa, kami tidak akan kurangkan penggunaan dakwat/ink yang biasa digunakan ke atas t-shirt anda. Cetakan seperti biasa dengan harga yang betul-betul berpatutan.

Realisasikan IDEA anda di atas t-shirt/ baju SEKARANG.

Ingin melihat contoh baju yang pernah kami buat untuk pelanggan kami? Tekan di bawah (tiada akaun Instagram tiada masalah, kami buat ‘public’):

Ikuti Instagram KilangCetak untuk melihat tempahan terdahulu.

Info lain juga dipaparkan dalam Facebook kami, banyak gambar dan info yang kami letakkan di sana. Sehinggakan kebanyakan masa hingga tidak sempat untuk membalas komen/mesej anda di sana. Kami sarankan anda untuk Whatsapp terus ke talian 012-6596001.

Petua mencetak baju design sendiri:

Mulakan berwhatsapp dengan kami, 012-659 6001.
2. Berikan terus butiran seperti nama dan lokasi anda.
3. Ada design? Kalau ada terus attach
4. Berapa helai nak tempah? ada kuantiti lebih memudahkan pengiraan. Tempahan minimum adalah 20 helai. Wajib lebih 20 helai. Kurang daripada itu, maaf tak dapat ambil.
5. Tunggu balasan daripada kami.
Penetapan harga bergantung kepada design & kuantiti yang hendak ditempah.

Jika ada kelapangan boleh datang ke kedai kami yang terletak di Station 18, Ipoh, Perak. Kini di buka Isnin hingga Sabtu. Sabtu buka 9 pagi hingga 1 petang sahaja ya.

Dimiliki Oleh:
ASMA TEXTILE (002224436-W)
22A Medan Stesen 19/4
Station 18
31650 Ipoh
Perak
+60 5-321 5848 / 012-6596001
Waktu Operasi: Isnin hingga Jumaat 9.00 pagi hingga 6.00 petang
Sabtu 9.00 pagi hingga 1.00 petang
Ahad/Cuti Umum TUTUP

Kongsi pada rakan anda:

Jom Cetak Baju RM8.00 Sehelai

Selamat Tahun Baru 2015 untuk semua pengunjung KilangCetak.com

Syukur kepada Ilahi, Alhamdulillah kerana memberi peluang kepada kita untuk meneruskan kehidupan pada tahun yang seterusnya, 2015. Kami juga berterima kasih atas sokongan yang telah anda berikan sepanjang tahun.

IZINKAN KAMI UNTUK MENJADI LEBIH SEMPOI…=)

Seperti pos yang terdahulu, kami telah membuat entri cetak baju dengan harga RM8.00 sehelai. YA MEMANG BETUL.*itu yang kuantiti 100 helai ke atas.

RM9.00 sehelai untuk kuantiti dari 20 helai hingga 99 helai.

cetak baju promo

Promosi Bulan Januari 2015

Baju pilihan ramai FOURSQUARE akan digunakan untuk tujuan ini.

Jika anda rasa nak cetak baju lebih banyak warna, JANGAN RISAU, biasalah untuk cetak baju banyak warna. BERIKAN SAHAJA design anda kepada kami untuk penilaian.

Jadi, macam mana nak mulakan cetak baju? Ada pilihan 1. Whatsapp 2. Email

contact-us

Kebiasaanya ramai yang Whatsapp, memang lebih mudah sebenarnya. SEBAB SEMUA DAH MEMILIKI SMARTPHONE berinternet. =)

Sedikit perkongsian admin, kami galakan anda untuk terus berikan design & kuantitinya. Sebab kami akan tanya juga, BAYANGKAN KALAU 100 orang bagi salam sahaja. Banyak kali juga kami menaip. Tapi tak apa, mungkin ada yang tak biasa. Yang pentingnya anda nak cetak baju.

design-baju

Jadi, nak tempah baju? cetak baju?

WHATSAPP 012 659 6001

Masa? selagi mampu kami balas, kami cuba balas. Kalau lambat maafkan.

Agak-agak tempahan cetak baju siapa yang memulakan tahun 2015? Terima kasih kepada pelanggan kami dari Terengganu. T-Shirt anda mendahului tahun ini.

cetak-baju-2015cetak-baju-2015-3cetak-baju-2015-4

OK, jom cetak baju.

JUMPA LAGI..

Kongsi pada rakan anda:

Cetak Baju dari Ipoh

Cetak Baju anda dari Ipoh, Perak Darul Ridzuan.

Penghantaran disediakan tidak kira di mana anda berada.

cetak baju

KilangCetak.com menyediakan perkhidmatan mencetak baju untuk anda. Kini anda boleh cetak baju tidak kira untuk apa jua tujuan sama ada untuk persendirian atau organisasi.

Tidak ramai yang biasa untuk membuat reka bentuk (design) yang hendak dicetak. Anda tidak perlu khuatir kerana di KilangCetak.com ada menyediakan khidmat grafik. Anda hanya perlu berikan kami idea apa yang hendak diletakkan dalam grafik anda.

cetak baju

Ramai yang menempah baju I AM. Bagi mereka yang pertama kali untuk mencari baju I AM. Anda boleh jumpa baju I AM di sini.

Minimum order 10 helai. (MOQ baru sejak Oktober 2014)

Pelbagai pilihan warna baju yang boleh di pilih.

cetak baju i am

Penghantaran PERCUMA untuk pelanggan yang berada di Semenanjung Malaysia.

cetak baju

Anda boleh berhubung dengan kami melalui Facebook. Alamat facebook: https://www.facebook.com/kilangcetak, nak senang boleh cari kilangcetak.com di FB.

Tak dapat buka FB, boleh Whatsapp terus ke nombor kami 012 659 6001.

Nak emel butiran pun boleh, kilangcetak@gmail.com

cetak baju

Nak baju URGENT? Kadang-kadang minit akhir teringat nak buat baju, elok berbincang dengan kami. Mana lah tahu kami dapat membantu.

Cetak Baju Dari Ipoh.

cetak baju

Kongsi pada rakan anda: