Tag Archives: cetak baju

Orensport dah keluar baju Microfiber BARU…jom tengok

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Selamat datang sekali lagi ke www.KilangCetak.com. Saya nak memaklumkan kepada anda bahawa OrenSport telah mengeluarkan katalog baru (Vol.16) dan antara yang terbaharu adalah baju jenis kain jersi/microfiber.

orensport_vol.16-page-001

Okay, jom kita lihat apa yang terbaharu kali ni. Mana lah tahu korang dah boring dengan design lama, apa kata cuba design baru.

Pertamanya,

orensport_vol.16-page-012 orensport_vol.16-page-013

sedikit info ingin saya kongsikan kepada anda tentang baju KOD QD48 & QD49. ada 2 varian iaitu lengan pendek dan lengan panjang. paten ni ala2 design raglan gitu. jenis kain? dekat katalog tulis: 100% cationic polyester interlock. apa tu? cationic

ada effect gitu pada baju ni. berminat? boleh cuba

seterusnya, QD46, jenis kain 100% polyester interlock. terdapat 5 jenis warna yang korang boleh pilih.

orensport_vol.16-page-015

orang tanya, bang baju kolar baru takda ke? tahun ni sama macam sebelum2 ni, ada paten baru. tengok bawah ni:

orensport_vol.16-page-024 orensport_vol.16-page-025

kod baju QD47, jenis kain juga 100% polyester cotton. nampaknya Orensport dah mula kreatif sikit. sejajar dengan teknologi sublimation sekarang.

jadi, di atas adalah baju-baju baru keluaran Orensport pada tahun ni. korang boleh cuba.

korang mungkin nak tanya, harga berapa bang? okay, harga dia adalah…. (tak sesuai saya letak di sini)..

JIKA NAK SENARAI HARGA MEMBER, emelkan butiran korang ke kilangcetak@gmail.com

  1. TAJUK EMEL: SAYA NAK JADI MEMBER BOLEH?
  2. nama korang
  3. alamat surat menyurat/ pos
  4. no.telefon yang ada Whatsapp
  5. nama syarikat & no pendaftaran (jika ada)
Ikuti Instagram KilangCetak untuk melihat tempahan terdahulu.

Ikuti Instagram KilangCetak untuk melihat tempahan terdahulu.

Kongsi pada rakan anda:

Selamat Tahun Baru 2016 – Cetak Baju Diteruskan

Syukur ke hadrat Ilahi kerana kita telah memasuki Tahun 2016 dan mengakhiri tahun 2015. Mudah-mudahan tahun 2015 berlalu dengan penuh makna untuk kita semua.

Tahun 2016.

KilangCetak.com akan terus mencetak baju dan kami amat bersemangat untuk mencetak design baju yang anda inginkan.

Berikut adalah koleksi gambar-gambar baju yang dicetak di penghujung tahun 2015.

cetak baju 2016 (1) cetak baju 2016 (2) kcar compact uitm pahang cetak baju 2016 (5) go pro family day fest

Kongsi pada rakan anda:

Kedai Cetak Baju Untuk Semua

cari-cetak-baju cetak-baju-a4-a3

Amat sesuai untuk tempahan Cetak Baju sempena program yang anda anjurkan seperti
Hari Keluarga, Konvoi, Baju Rewang Kahwin, Baju Krew Event dan Macam-macam. (*minimum 20 helai)

cetak baju sehelai

Kedai Cetak Baju Untuk Semua

Kami tahu, anda tentu suka kalau kerja mencetak Baju menjadi mudah macam ni:

Anda TAK PERLU keluar rumah untuk mencari kedai Cetak Baju.

Anda TAK PERLU berbelanja besar untuk Cetak Baju untuk dipakai semasa program yang anda rancang tidak kira secara kecil-kecilan atau kumpulan besar.

Anda TAK PERLU mengusung plastik besar yang mengandungi Baju yang ditempah.

Anda TAK PERLU pening kepala dan bazir minyak untuk menghantar kepada penerima Baju tersebut.

Anda TAK PERLU risau kalau tak reti buat design guna perisian komputer, lukis atas kertas pun dah cukup, TIADA CAJ DESIGN.

KAMI BOLEH BANTU ANDA CETAK BAJU PADA HARGA YANG MURAH

gambar kedai

Sebelum itu, biarkan kami perkenalkan siapa kami. KilangCetak.com diasaskan oleh Md.Khakiki.

Didaftarkan di Suruhanjaya Syarikat Malaysia bawah nama perniagaan ASMA TEXTILE.KilangCetak.com merupakan sebuah Kedai Cetak Baju Online sejak Januari 2013. Bermula secara kecil-kecilan di rumah, kini kami mempunyai premis kedai terletak di Station 18, Ipoh PERAK.

Sejak dari itu, kami telah mencetak beribu helai baju dan telah dihantar ke seluruh negeri.

cetak baju apple run baju applerun

Jika anda jauh daripada kedai kami di Ipoh, Perak, kami sedia membantu dalam pengurusan penghantaran ke pintu rumah anda dengan rakan perkhidmatan penghantaran kami ke rumah/pejabat anda.

Rakan Perkhidmatan Penghantaran:
penghantaran
Penghantaran terus ke rumah
Dengan khidmat kurier terbaik, kami berusaha memastikan penghantaran terus di hadapan pintu rumah anda. Sekiranya anda tiada di rumah, pihak kurier akan memaklumkan kepada anda untuk menyerahkan tempahan Baju kepada anda.

pelanggan

Dimiliki Oleh:
ASMA TEXTILE (002224436-W)
22 Medan Stesen 19/4
Station 18
31650 Ipoh
Perak
+60 5-321 5848 / 012-6596001

Kongsi pada rakan anda: