Tag Archives: orensport

Orensport dah keluar baju Microfiber BARU…jom tengok

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Selamat datang sekali lagi ke www.KilangCetak.com. Saya nak memaklumkan kepada anda bahawa OrenSport telah mengeluarkan katalog baru (Vol.16) dan antara yang terbaharu adalah baju jenis kain jersi/microfiber.

orensport_vol.16-page-001

Okay, jom kita lihat apa yang terbaharu kali ni. Mana lah tahu korang dah boring dengan design lama, apa kata cuba design baru.

Pertamanya,

orensport_vol.16-page-012 orensport_vol.16-page-013

sedikit info ingin saya kongsikan kepada anda tentang baju KOD QD48 & QD49. ada 2 varian iaitu lengan pendek dan lengan panjang. paten ni ala2 design raglan gitu. jenis kain? dekat katalog tulis: 100% cationic polyester interlock. apa tu? cationic

ada effect gitu pada baju ni. berminat? boleh cuba

seterusnya, QD46, jenis kain 100% polyester interlock. terdapat 5 jenis warna yang korang boleh pilih.

orensport_vol.16-page-015

orang tanya, bang baju kolar baru takda ke? tahun ni sama macam sebelum2 ni, ada paten baru. tengok bawah ni:

orensport_vol.16-page-024 orensport_vol.16-page-025

kod baju QD47, jenis kain juga 100% polyester cotton. nampaknya Orensport dah mula kreatif sikit. sejajar dengan teknologi sublimation sekarang.

jadi, di atas adalah baju-baju baru keluaran Orensport pada tahun ni. korang boleh cuba.

korang mungkin nak tanya, harga berapa bang? okay, harga dia adalah…. (tak sesuai saya letak di sini)..

JIKA NAK SENARAI HARGA MEMBER, emelkan butiran korang ke kilangcetak@gmail.com

  1. TAJUK EMEL: SAYA NAK JADI MEMBER BOLEH?
  2. nama korang
  3. alamat surat menyurat/ pos
  4. no.telefon yang ada Whatsapp
  5. nama syarikat & no pendaftaran (jika ada)
Ikuti Instagram KilangCetak untuk melihat tempahan terdahulu.

Ikuti Instagram KilangCetak untuk melihat tempahan terdahulu.

Kongsi pada rakan anda: