Tag Archives: print baju selangor

Cetak Baju Online Malaysia

Cetak Baju Online Malaysia
cari-cetak-baju

Nak cetak baju program seperti acara sukan? Marathon, Senamrobik, Hari Sukan. PENGHANTARAN SEMENANJUNG MALAYSIA ADALAH PERCUMA. *tertakluk pada terma dan syarat

whatsapp

Amat sesuai untuk tempahan Cetak Baju sempena program yang anda anjurkan seperti
Hari Keluarga, Konvoi, Baju Rewang Kahwin, Baju Krew Event dan Macam-macam.

cetak baju apple run baju applerun

 *tertakluk pada terma dan syarat

Kedai Cetak Baju Untuk Semua

Kami tahu, anda tentu suka kalau kerja mencetak Baju menjadi mudah macam ni:

Anda TAK PERLU keluar rumah untuk mencari kedai Cetak Baju.Anda TAK PERLU berbelanja besar untuk Cetak Baju untuk dipakai semasa program yang anda rancang tidak kira secara kecil-kecilan atau kumpulan besar.Anda TAK PERLU mengusung plastik besar yang mengandungi Baju yang ditempah.Anda TAK PERLU pening kepala dan bazir minyak untuk menghantar kepada penerima Baju tersebut.Anda TAK PERLU risau kalau tak reti buat design guna perisian komputer, lukis atas kertas pun dah cukup, TIADA CAJ DESIGN.

KAMI BOLEH BANTU ANDA CETAK BAJU PADA HARGA YANG MURAHbaju-cotton

Didaftarkan di Suruhanjaya Syarikat Malaysia bawah nama perniagaan ASMA TEXTILE.KilangCetak.com merupakan sebuah Kedai Cetak Baju Online sejak Januari 2013. Bermula secara kecil-kecilan di rumah, kini kami mempunyai premis kedai terletak di Station 18, Ipoh PERAK.Sejak dari itu, kami telah mencetak baju dan telah dihantar ke seluruh negeri.

pelanggan
NEW-CATALOGUEUntuk memudahkan proses sebut harga, berikan kami design dan kuantiti. Whatsapp atau EMEL.

buat-design

Ikuti Instagram KilangCetak untuk melihat tempahan terdahulu.

Ikuti Instagram KilangCetak untuk melihat tempahan terdahulu.

cetak baju

Sebahagian daripada baju yang dicetak di KilangCetak.com Anda boleh ikuti kami di instagram.com/kilangcetak

cetak bajupic cetak baju 3
Jika anda jauh daripada kedai kami di Ipoh, Perak, kami sedia membantu dalam pengurusan penghantaran ke pintu rumah anda dengan rakan perkhidmatan penghantaran kami ke rumah/pejabat anda.

Rakan Perkhidmatan Penghantaran:
penghantaran
Penghantaran terus ke rumah
Dengan khidmat kurier terbaik, kami berusaha memastikan penghantaran terus di hadapan pintu rumah anda. Sekiranya anda tiada di rumah, pihak kurier akan memaklumkan kepada anda untuk menyerahkan tempahan Baju kepada anda.

Dimiliki Oleh:
ASMA TEXTILE (002224436-W)
22 Medan Stesen 19/4
Station 18
31650 Ipoh
Perak
+60 5-321 5848 / 012-6596001
Waktu Operasi: Isnin hingga Jumaat 9.00 pagi hingga 6.00 petang
Sabtu/Ahad/Cuti Umum TUTUP
PERHATIAN:
**Kami menggalakkan semua pelanggan untuk Whatsapp dan berurusan melalui emel bagi memudahkan rujukan.
**Kami tidak menggalakkan anda telefon untuk tanya harga baju. Ini kerana harga baju hanya boleh diberikan selepas merujuk pada lakaran/design yang diberikan oleh anda.
**Sila bekalkan kepada kami fail dalam format .Ai atau .psd untuk memudahkan produksi.
**Waktu produksi biasa kami adalah 14 hari  (2 minggu) sekiranya pelanggan memberikan fail .Ai (Adobe Illustrator).
**Kami tidak bertanggungjawab sebarang kerosakan/kesilapan untuk tempahan yang tergesa-gesa (urgent). Anda dinasihatkan untuk membuat tempahan seawal mungkin sebelum tarikh baju tersebut hendak digunakan. MAKLUMKAN KAMI TARIKH BAJU TERSEBUT UNTUK DIGUNAKAN.
***PENTING!!! Sekiranya mesej anda tidak DIBALAS, panggilan anda tidak DIJAWAB. Jangan MARAH. Kami cuba sedaya upaya untuk membalas dan menjawab. Kami juga manusia biasa yang perlukan rehat serta ada tugasan yang dilaksanakan.

flyers-pemasaran

Kongsi pada rakan anda: