nak cetak baju

Nak Cetak Baju, boss. Macam mana YA?

Kebanyakan pelanggan yang menghubungi talian Whatsapp kami menanyakan soalan yang sama. Terima kasih atas kesudian anda menghubungi kami.

YA, bagaimana jika di KilangCetak.com?

Okey, talian utama kami adalah melalui Whatsapp kemudian disusuli dengan emel. Nombor yang perlu anda ingat, 012-659 6001. Emel pula kilangcetak.com

Nak Cetak Baju, mesti ada lakaran (design)!

Bila anda menghubungi kami, pastikan ada design yang anda inginkan. Tidak kira bagaimana rupanya, sama ada fail gambar (jpeg, gif atau bmp) atau fail asal (psd, pdf atau .ai) mesti ada. Tak ada juga? Seperti sebelum ini, kami ada maklumkan macam mana kalau nak cetak baju anda mesti paling tidak ada lakaran walaupun hanya ada lukisan tangan.

Nak Cetak Baju tapi tak tahu nak design.

Jangan gusar. Mulakan lakaran anda walaupun dengan hanya menggunakan Microsoft Word. Tak semestinya kena reti Adobe Illustrator untuk cetak baju.

Sekarang juga, ada laman web yang sediakan platform untuk anda buat design baju sendiri secara online. Cuba tengok SpreadShirt.com

Nak Cetak Baju, macam mana nak buat bayaran dengan KilangCetak.com

Selepas anda pasti dengan design yang hendak dibuat dan bersetuju dengan harga yang diberikan untuk mengesahkan deposit hendaklah dibuat. Pada masa kini, pilihan bank utama adalah CIMB Bank. Jika anda inginkan pilihan bank lain sila maklumkan kepada kami.

Segala butiran berkaitan akan diberikan melalui perbualan Whatsapp, 012-659 6001.

Setelah baju anda siap dicetak, kami akan maklumkan pada anda. (Gambar baju siap adalah atas permintaan)
mencetak baju feb
Nak Cetak Baju, Jauh Pula dari Kedai Kami.

Tak perlu sampai gundah gulana. Dah jumpa tempat cetak baju murah tapi jauh pula. Di manakah anda? Selagi dalam Malaysia baju anda boleh sampai.

Kalau dekat, boleh datang. Tetapkan temujanji anda dengan kami.

Nak Cetak Baju, Biasa Ambil Masa Berapa Lama?

Pelanggan yang dihormati. Kebiasaannya proses mengambil masa satu (1) minggu bekerja untuk menyiapkan baju anda. Namun, tempoh masa cetak baju akan dilanjutkan bergantung giliran produksi. Amnya ambil masa 1-2 minggu bekerja*. (*tidak terpakai pada baju customade). Apapun kami akan maklumkan jangkaan siap baju anda.

Nak Cetak Baju, TAPI ada nak tanya lagi?

telefon cetak baju