Close

Cetak Baju RM9 Bulan Puasa Tahun 2019

Cetak Baju RM9 Bulan Puasa Tahun 2019

RM9 SEHELAI? T-SHIRT #FAMILYDAY

Bulan Puasa dah nak dekat. Sekarang persiapan raya lagi awal, ada sebelum puasa dah setel. Raya 1st & 2nd pakai baju raya, hari seterusnya macam mana? Apa kata pakai t-shirt family day pula. Jalan2 siar2 di lokasi riadah yang ada di #Malaysia. Masa sama mengeratkan hubungan, mungkin dah lama tak jumpa. Ini masanya.

Cerita pasal baju RM9 ni lama dah tau, ni tahun 2013 punya harga! Mana yang dapat anak masa tu, mahu dah nak masuk #sekolah rendah dah wei!! Harga barang dulu dengan sekarang lain sangat. TAPI, khas utk bulan Puasa ni kami #kilangcetak tawarkan harga ini!!!

Pilihan Warna Baju Cotton 100% 160gsm

YA! RM9 sehelai. Kain ni cotton yang biasa org guna buat baju family day di sini. Bukan kain nipis macam baju pagoda/singlet tau. In sya Allah selesa.

Nak tempah dah? tekan ni >> http://wasap.my/60126596001

Apa tunggu lagi? Tempah awal2, tarikh promosi ni dari 1 Mei sampai 29 Mei 2019 sahaja. Risau kalau lambat, production sesak, melepas nanti. Setel awal, senang hati nak jalani ibadah, #terawih dan sebagainya. kan2?

Bukan sahaja untuk pakai masa RAYA, jika anda ada program selepas raya, tak kira program perkhemahan ke, jalan-jalan rombongan ke, bersukan ke, boleh buat tempahan masa ni.

Nak datang kedai? moh le
ASMA TEXTILE – 22 Medan Stesen 19/4, Station 18, 31650 #Ipoh, #Perak.

web kami: http://www.kilangcetak.com

#cetakbaju #buatbaju #tshirt #cetaktshirt

Akhir kata daripada kami, kami ingin mengucapkan selamat berpuasa kepada muslimin dan muslimat tidak kira di mana anda berada. Mudah-mudahan kita diberikan ketenangan dan kekuatan untuk menjalani ibadah sepanjang bulan yang mulia ini. In sya Allah.

Niat puasa ingat lagi? moh kita ulangkaji. maklumlah setahun sekali.

Okay, jangan lepaskan peluang harga best ini ya. Berjumpa kita lagi dalam Whatsapp nanti. In sya Allah walaupun bulan Puasa, kami akan balas secepat mungkin. Belah malam mungkin tak berapa reply, malam kita beribadah dulu ya.

Sekian dari kami. Cetak Baju Di Sini Kilangcetak.com