Tag Archives: t-shirt murah

Cetak T-Shirt Murah Di Sini

Cetak T-Shirt Murah Di KilangCetak.com

Realisasikan idea design anda di atas baju atau t-shirt pilihan anda. Cetak t-shirt design sendiri SEKARANG.

Cari idea, susun idea & cetak pada t-shirt untuk kegunaan sendiri, kumpulan atau untuk program.

cetak t-shirt murah

Nak Cetak t-shirt, mesti ada lakaran (design)!

Bila anda menghubungi kami, pastikan ada design yang anda inginkan. Tidak kira bagaimana rupanya, sama ada fail gambar (jpeg, gif atau bmp) atau fail asal (psd, pdf atau .ai) mesti ada. Tak ada juga? Seperti sebelum ini, kami ada maklumkan macam mana kalau nak cetak baju anda mesti paling tidak ada lakaran walaupun hanya ada lukisan tangan.

Nak Cetak t-shirt tapi tak tahu nak design.

Jangan gusar. Mulakan lakaran anda walaupun dengan hanya menggunakan Microsoft Word. Tak semestinya kena reti Adobe Illustrator untuk cetak baju.

Sekarang juga, ada laman web yang sediakan platform untuk anda buat design baju sendiri secara online. Cuba tengok SpreadShirt.com

Nak Cetak t-shirt, macam mana nak buat bayaran dengan KilangCetak.com

Selepas anda pasti dengan design yang hendak dibuat dan bersetuju dengan harga yang diberikan untuk mengesahkan deposit hendaklah dibuat. Pada masa kini, pilihan bank utama adalah CIMB Bank. Jika anda inginkan pilihan bank lain sila maklumkan kepada kami.

Segala butiran berkaitan akan diberikan melalui perbualan Whatsapp, 012-659 6001.

Setelah t-shirt anda siap dicetak, kami akan maklumkan pada anda. (Gambar t-shirt siap adalah atas permintaan)
cetak t-shirt
Nak Cetak t-shirt, Jauh Pula dari Kedai Kami.

Tak perlu sampai gundah gulana. Dah jumpa tempat cetak t-shirt murah tapi jauh pula. Di manakah anda? Selagi dalam Malaysia baju anda boleh sampai.

Kalau dekat, boleh datang. Tetapkan temujanji anda dengan kami.

Nak Cetak t-shirt, Biasa Ambil Masa Berapa Lama?

Pelanggan yang dihormati. Kebiasaannya proses mengambil masa satu (1) minggu bekerja untuk menyiapkan baju anda. Namun, tempoh masa cetak t-shirt akan dilanjutkan bergantung giliran produksi. Amnya ambil masa 1-2 minggu bekerja*. (*tidak terpakai pada baju customade). Apapun kami akan maklumkan jangkaan siap baju anda.

Nak Cetak t-shirt, TAPI ada nak tanya lagi?

telefon cetak baju

Petua mencetak t-shirt design sendiri:

  1. Mulakan berwhatsapp dengan kami, 012-659 6001.
  2. Berikan terus butiran seperti nama dan lokasi anda.
  3. Ada design? Kalau ada terus attach
  4. Berapa helai nak tempah? ada kuantiti lebih memudahkan pengiraan. Tempahan minimum adalah 20 helai. Wajib lebih 20 helai. Kurang daripada itu, maaf tak dapat ambil.
  5. Tunggu balasan daripada kami.
Kongsi pada rakan anda:

Johor Courts: Keep Calm and No War

2013-09-26 22.29.13

Bersabar ya semua. Tempahan sedang diproses. Bermula petang tadi, proses untuk Johor Courts berlangsung. KilangCetak mengucapkan terima kasih buat Pn Ain kerana sudi memberi ruang kepada kami untuk menghasilkan baju tersebut.

Petang tadi mula, ni nak hantar bila pula?

Baju ni kena siap untuk pickup esok. Ya, ESOK. Memang kena keep calm. Continue reading

Kongsi pada rakan anda:

Dari Sarawak: T-Shirt Ngap Sayot

Sekali lagi KilangCetak ingin mengucapkan terima kasih kepada en.Sharul dari Sri Aman, Sarawak untuk tempahan kedua t-shirt Ngap Sayot. Satu lagi tempahan urgent yang berjaya disiapkan. Alhamdulillah. Biarpun tak berapa cukup tidur.

2013-09-25 17.59.42 2013-09-26 00.07.56 2013-09-26 01.46.18 2013-09-26 01.46.43

T-shirtnya berbagai warna serta cetakan warna pun berbeza. Ada Merah, Putih, Hitam & Kuning. Tak tahan bila tengok baju warna pink, memang JAMBU, sesuai untuk perempuan. hehe.

Nak hantar ke mana ni? Continue reading

Kongsi pada rakan anda: