Salam sejahtera pelanggan KilangCetak.com,

Saya En. Hakiki, apa khabar semua? Dalam cabaran Covid-19 ini, saya berharap anda semua dalam keadaan yang sihat di samping keluarga. Ini hari ke-5 Perintah Kawalan Pergerakan yang dikuatkuasakan kerajaan dan ditulis ketika #dudukdirumah. Ayuh kita cegah Covid-19.

Dalam keadaan kini, adalah wajar bagi kita untuk berada tenang di rumah dan menjaga kesihatan masing-masing. Kekalkan kesabaran anda. Sama-sama kita berdoa agar dugaan ini dapat diatasi dan segalanya kembali normal.

Kami di KilangCetak.com, telah menetapkan kedai ditutup sehingga 14 April 2020. Walau bagaimanapun kami masih sedia menerima pertanyaan atau tempahan melalui saluran Whatapps.

Kemaskini pada 26 Mac 2020

Cabaran Covid-19

Perkembangan terkini berkaitan Covid-19 boleh diperolehi daripada sumber yang sahih. Rujuk Portal Rasmi Kementerian Kesihatan Malaysia berkaitan Wabak Coronavirus COVID-19.

Tempahan Cetak Baju Family Day

Seperti yang saya maklum sebentar tadi, kami menerima pertanyaan dan tempahan cetak baju melalui Whatsapp. Pasti baju family day bukan untuk digunakan dalam masa terdekat. Namun tidak salah untuk kita merancang untuk peringkat awal. In Sya Allah bila keadaan sudah kembali normal, kita boleh meneruskan agenda yang dirancang bersama keluarga atau kawan-kawan.

Cara masih sama macam biasa. Semuanya boleh dilakukan melalui saluran Whatsapp.

Sudah pasti dalam satu family terdapat pelbagai lapisan umur dan ada yang inginkan lengan panjang serta selainnya. Kami di KilangCetak.com agak biasa dengan permintaan baju family day, maka kami cuma tawarkan hampir kesemua jenis saiz yang diperlukan. Sila rujuk rajah di bawah.

Andai anda masih ada kemusykilan, jangan risau. Boleh saja Whatsapp kami. In Sya Allah kami akan membantu anda sebaik mungkin.

Di akhir pos ini, saya mewakili KilangCetak.com ingin menggalakkan anda semua untuk mematuhi ketetapan yang dikuatkuasakan kerajaan ketika ini. Duduk saja di rumah. Juga amalkan langkah pencegahan yang disarankan oleh Kementerian Kesihatan.

Sama-sama kita berdoa akan kesihatan yang baik dan kesejahteraan kita bersama.

Sekian dari kami, KilangCetak.com