Cetak Baju & Penghantaran PERCUMA dalam Semenanjung Malaysia

Selamat datang kepada pengunjung KilangCetak.com,

Ya… Cetak Baju anda di sini dan penghantaran PERCUMA dalam Semenanjung Malaysia. Tak kira di mana anda berada, dengan menggunakan GD Express, memudahkan tempahan baju anda terus sampai tanpa caj tambahan.

Sejak bermulanya operasi KilangCetak.com dari Ipoh, hasil kerja kami telah dihantar ke semua negeri yang ada dalam Semenanjung Malaysia (Johor, Melaka, Negeri Sembilan, Selangor, Kuala Lumpur, Putrajaya, Pahang, Kedah, Terengganu, Kelantan, Kedah, Perlis, Pulau Pinang dan malah untuk pelanggan dari Perak sendiri).

Untuk pelanggan dari Sabah, Sarawak mahupun Labuan, penghantaran menggunakan POSLAJU disediakan. KENAPA POSLAJU? Sebab banyak cawangannya di sana, memudahkan barang sampai lebih cepat.

Itu berkaitan penghantaran. BAGAIMANA UNTUK BUAT TEMPAHAN? Hantar Whatsapp ke 0126596001

info cetak baju

Kami sarankan anda berikan butiran yang jelas supaya mudah untuk kami berikan harga yang terbaik. Elakkan daripada menggunakan ayat klise seperti “design biasa sahaja”, lebih memudahkan dengan memberikan lakaran. Adakalanya kami tak menang tangan untuk membalas mesej-mesej yang masuk. Oleh itu, butiran yang lengkap amat membantu.

Terima kasih kerana mengunjungi kami. Untuk paparan hasil kerja terkini kami, kunjungi www.instagram.com/kilangcetak