Close

Cetak Baju Online | T-Shirt Printing Online

SELAMAT DATANG KE KILANGCETAK – CETAK BAJU ONLINE MALAYSIA

PERKHIDMATAN CETAK BAJU & “PRINTING T-SHIRT” UNTUK PELBAGAI GUNA DENGAN HARGA YANG BERPATUTAN DAN BERKUALITI DI MALAYSIA

MASIH MENCARI TEMPAT CETAK BAJU? INI TEMPAT ANDA BOLEH CETAK BAJU DENGAN HARGA BAJET

SAYA TAHU ANDA MESTI PENAT MENCARI KEDAI CETAK BAJU YANG BUAT CETAK BAJU PADA HARGA YANG MURAH KAN? BUKAN SAHAJA MURAH MALAH MENCARI YANG BERKUALITI DAN SEDAP DIPAKAI

pelanggan

Pelanggan daripada Melaka, Terengganu, Kedah dan juga Sarawak mendapat khidmat cetak baju kami.

“Baju selamat sampai”

KAMI TAHU, ANDA TENTU SUKA KALAU KERJA MENCETAK BAJU MUDAH MACAM INI:

Anda TAK PERLU keluar rumah untuk mencari kedai Cetak Baju. Anda TAK PERLU berbelanja besar untuk Cetak Baju untuk dipakai semasa program yang anda rancang tidak kira secara kecil-kecilan atau kumpulan besar.
Anda TAK PERLU mengusung plastik besar yang mengandungi Baju yang ditempah.*Staf kami boleh masukkan ke dalam kereta anda jika ambil di kedai. Anda TAK PERLU pening kepala dan bazir minyak untuk menghantar kepada penerima Baju tersebut.
Anda TAK PERLU risau kalau tak reti buat design guna perisian komputer, lukis atas kertas pun dah cukup. Anda TAK PERLU takut kena tipu sebab pertama kali cuba tempah secara online.
Ya! Kami boleh bantu anda cetak baju pada harga yang murah dan sedaya upaya untuk memudahkan urusan anda. In Sya Allah
KilangCetak sudah beroperasi sejak 2013 serta berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) serta Kementerian Kewangan Malaysia (MOF).

Kami sedia menasihati anda mengenai Percetakan Baju dan seterusnya menghasilkan baju yang anda ingini.

Okay kini anda telah serba sedikit mengenali perkhidmatan yang kami sediakan. Izinkan kami berkongsi kepada anda semua TIPS PENTING bagaimana untuk dapatkan harga cetak baju yang ideal untuk anda.

Untuk pengetahuan anda, tiga perkara utama yang diperlukan sebelum kita dapat mencetak baju; 1. Design Baju (saiz cetak); 2 Design Baju (bilangan warna); 3. Kuantiti Baju yang Hendak Dibuat

1. Design Baju (saiz cetak)
Saiz cetakan dapat ditentukan dengan adanya design baju. Cetak saiz A3 adalah lebih TINGGI kosnya berbanding cetak saiz A4. JIKA ANDA MEMPUNYAI BAJET KAMI SARANKAN CETAK SAIZ A4.
ANDA JUGA BOLEH MEMBUAT CETAKAN PADA BAHAGIAN BELAKANG, LENGAN BAJU SERTA BAHAGIAN BAWAH BAJU. *Setiap tambahan elemen akan membuatkan kos cetakan baju meningkat.
2. Design Baju (bilangan warna)
Ringkasnya, lagi BANYAK warna yang hendak dicetak lagi MAHAL harga baju anda. NAK JIMAT CETAK SAHAJA SATU WARNA.
ANDA JUGA BOLEH MEMBUAT CETAKAN PADA BAHAGIAN BELAKANG, LENGAN BAJU SERTA BAHAGIAN BAWAH BAJU. *Setiap tambahan elemen akan membuatkan kos cetakan baju meningkat.
3. Kuantiti Baju Yang Hendak Dibuat
SEMAKIN BANYAK ANDA TEMPAH, SEMAKIN MURAH HARGA BAJU ANDA! 
ANDA JUGA BOLEH MEMBUAT CETAKAN PADA BAHAGIAN BELAKANG, LENGAN BAJU SERTA BAHAGIAN BAWAH BAJU. *Setiap tambahan elemen akan membuatkan kos cetakan baju meningkat.

Jenis-jenis baju yang biasa pelanggan kami buat:

Jenis Baju
Apa keistimewaannya?
Baju Gathering/ Reunion/ Family Day Sekian lama tak berjumpa, tidak salah jika anda cetak baju sempena gathering/ reunion/ family day. Boleh dijadikan kenangan. Design boleh disesuaikan dengan meletakkan nama group, malah jika ada bajet tambahan boleh letak nama masing-masing pada setiap baju.
Baju I AM Baju I AM ni pernah famous pada tahun 2013-2014 namun masih ramai yang meminati paten tersebut. Apakan tidak, kalau pakai waktu balik kampung, jarang jumpa kan, tengok baju sahaja dah kenal semula. SENANG. Di KilangCetak, anda nak buat sehelai pun kami boleh buatkan.
Baju Rewang/ Kenduri Kahwin Tahukah anda, majlis perkahwinan anda akan lebih menarik dan dihargai oleh sanak saudara serta jiran-jiran apabila anda memberi kepada merekan sehelai baju tanda terima kasih atas memastikan majlis perkahwinan anda lancar dan meriah.
Baju Program/ Sukan Pelbagai perancangan program dibuat tidak kira oleh pihak kementerian, jabatan, organisasi, syarikat swasta mahupun perseorangan. Sehelai baju sebagai token cenderahati kepada semua peserta yang turut menjayakan program itu.
Baju Syarikat Sebuah syarikat tidak kira besar mahupun baru buka, bos pasti inginkan anda berpakaian seragam (sama) supaya sedap mata memandang. Anda boleh sulam logo syarikat pada baju serta sulam nama anda pada baju.
Baju Kelas / Baju Kelab Nak buat baju kelas setiap tahun pun boleh. Nama pun kenang-kenangan. Nanti dah habis sekolah tiada kenangan baju waktu sekolah dulu.

family day go pro uitm pahang

JOM CETAK BAJU DENGAN KILANGCETAK.COM

  • Harga cetak baju serendah RM9.00 sehelai siap baju serta siap cetak, di bawah bajet anda
  • Katalog Baju terdiri daripada jenama terpilih seperti FOURSQUARE, ORENSPORT, GILDAN dan CROSSRUNNER.
  • Pilihan jenis baju yang berbagai. Ada kain jenis 100% cotton, baju microfiber, baju dry fit, quick dry, honey comb, baju kanak-kanak, baju cotton premium, baju korporat, baju lengan panjang, muslimah dan banyak lagi.
  • Proses cetakan mengambil masa 3-14 hari bekerja selepas bayaran deposit dibuat. Tertakluk kepada jadual produksi. Sekiranya anda ada tempahan urgent, maklumkan kepada kami supaya boleh dirancang dengan baik.
  • Tiada design? Kami sedia membantu.

penghantaran

Jika anda jauh daripada kedai kami di Ipoh, Perak, kami sedia membantu dalam pengurusan penghantaran ke pintu rumah anda dengan rakan perkhidmatan penghantaran kami ke rumah/pejabat anda.

Dimiliki Oleh:
ASMA TEXTILE (002224436-W)
22A Medan Stesen 19/4
Station 18
31650 Ipoh
Perak
+60 5-321 5848 / 012-6596001
Waktu Operasi: Isnin hingga Jumaat 9.00 pagi hingga 6.00 petang
Sabtu/Ahad/Cuti Umum TUTUP

Please follow and like us:
error

Leave a Reply