tahun 2022

Tahun 2022 yang optimis buat semua tak kira siapa anda dan di mana jua berada.

KilangCetak.com mengucapkan Selamat datang tahun 2022. Selesai lembaran tahun 2021 yang penuh cabaran buat rakyat Malaysia khususnya dan seluruh umat manusia amnya.

Life must go on. All challenges must be met to the best of our ability.

Pada tahun 2022 ini, KilangCetak.com masih beroperasi seperti mana fasa Pemulihan Negara (PPN) yang diperkenalkan oleh kerajaan. Kami masih menerima tempahan secara atas talian melalui Whatsapp.

nak tempah baju

Memahami situasi semasa dengan kekangan untuk mengadakan family day atau gathering. Tidak menghalang bagi mereka cukup bersemangat untuk bersama-sama keluarga dan kenalan. Pada masa kini, yang utama adalah mematuhi SOP yang ditetapkan, teruskan pemakaian face mask dan amalkan mencuci tangan atau menggunakan hand sanitizer tak kira di mana anda berada.

Nak order baju? Apa yang ada ditawarkan?

Baju Material Cotton
Baju Material Microfiber

Nak order baju tapi design belum ada? Ada ke pilihan design template? YA ADA!

https://t.me/kilangcetak/58

https://t.me/kilangcetak/58

Anda boleh rujuk link di atas untuk ke Telegram rasmi KilangCetak.com untuk melihat pilihan design family day yang ada. Jika tiada yang berkenan di hati, anda boleh dapatkan melalui Google Search. Nanti kita tengok macam mana design itu.

Harga macam mana ya?

Harga untuk baju bergantung pada design yang anda hajati, di muka depan website ini ada menjelaskan kriteria design yang mempengaruhi harga baju. Boleh rujuk semula sini, MUKA DEPAN.

nak tempah baju

Akhir kata daripada KilangCetak.com, SELAMAT DATANG TAHUN 2022. Sama-sama kita berdoa agar tahun mendatang lebih baik daripada tahun yang sebelumnya. In Sya Allah.

Semoga kita bertemu lagi dalam pos yang akan datang. Terima kasih.