Kilang Cetak Baju Sublimation T-Shirt Family Day Gathering Reunion Silkscreen Sulam

Kilang Cetak Baju pilihan ramai, buat tempahan cetak baju kini lebih mudah dengan KilangCetak.com

Kilang Cetak Pakar Cetak Baju Family Day
gambar cetak baju

Kami Pakar Cetak Baju Family Day sejak tahun 2013 & pelbagai jenis baju kain cotton & microfiber serta baju sublimation untuk pelbagai acara.

En. Hakiki (Founder KilangCetak.com)

Tempahan Cetak Baju amat sesuai untuk pelbagai acara dan program yang anda ingin anjurkan seperti Hari Keluarga (Family Day), Baju Konvoi, Baju Rewang/ Kahwin, Baju Krew Event dan macam-macam lagi.

kilang cetak baju

TENTANG KILANGCETAK
KilangCetak.com diperkenalkan oleh En.Hakiki pada tahun 2013. Kini, kami telah berada di IPOH, PERAK sejak tahun 2014.

KilangCetak.com menjalankan khidmat mencetak t-shirt menggunakan teknik silkscreen atau cetakan blok. Harga yang ditawarkan amat berpatutan dan pelanggan yang membuat tempahan datang dari negeri-negeri yang berbeza.

KilangCetak.com juga menawarkan khidmat cetakan am seperti business card, flyers, banner, bunting, stiker produk dan cenderahati.

Kilang Cetak Baju Untuk Semua

cetak baju apple run baju applerun
kilang cetak baju
Jom tengok design family day di
Official TELEGRAM KilangCetak.com


Kami pasti anda akan suka perkhidmatan yang kami tawarkan bagi memudahkan urusan anda untuk tempahan cetak baju. Lihat 4 poin di bawah.

1. Anda TAK PERLU keluar rumah untuk mencari kedai Cetak Baju. Boleh berurusan melalui Whatsapp terus dengan saya.

2. Anda TAK PERLU berbelanja besar untuk Cetak Baju untuk dipakai semasa program yang anda rancang tidak kira secara kecil-kecilan atau kumpulan besar. Kami tawarkan harga yang berpatutan dan mampu milik.


3. Anda TAK PERLU mengusung plastik besar atau kotak yang mengandungi Baju yang ditempah. Bungkusan/ kotak tempahan anda boleh dihantar menggunakan kurier tak kira di mana anda berada.


4. Anda TAK PERLU risau kalau tak reti buat design guna perisian komputer, lukis atas kertas pun dah cukup, Kami boleh bantu untuk buat design anda dalam Ai, format untuk production tempahan anda.

baju family day jersi

Pelbagai pilihan kain yang boleh anda pilih daripada katalog jenama pilihan kami. Ada 100% Cotton. Ada Microfiber. Ada Honey Comb untuk baju berkolar dan lain-lain.

cetak baju 100% cotton

Jenis-jenis baju yang biasa pelanggan kami buat:

Jenis Baju
Apa keistimewaannya?
Baju Gathering/ Reunion/ Family DaySekian lama tak berjumpa, tidak salah jika anda cetak baju sempena gathering/ reunion/ family day. Boleh dijadikan kenangan. Design boleh disesuaikan dengan meletakkan nama group, malah jika ada bajet tambahan boleh letak nama masing-masing pada setiap baju.
Baju I AMBaju I AM ni pernah famous pada tahun 2013-2014 namun masih ramai yang meminati paten tersebut. Apakan tidak, kalau pakai waktu balik kampung, jarang jumpa kan, tengok baju sahaja dah kenal semula. SENANG. Di KilangCetak, anda nak buat sehelai pun kami boleh buatkan.
Baju Rewang/ Kenduri KahwinTahukah anda, majlis perkahwinan anda akan lebih menarik dan dihargai oleh sanak saudara serta jiran-jiran apabila anda memberi kepada merekan sehelai baju tanda terima kasih atas memastikan majlis perkahwinan anda lancar dan meriah.
Baju Program/ SukanPelbagai perancangan program dibuat tidak kira oleh pihak kementerian, jabatan, organisasi, syarikat swasta mahupun perseorangan. Sehelai baju sebagai token cenderahati kepada semua peserta yang turut menjayakan program itu.
Baju SyarikatSebuah syarikat tidak kira besar mahupun baru buka, bos pasti inginkan anda berpakaian seragam (sama) supaya sedap mata memandang. Anda boleh sulam logo syarikat pada baju serta sulam nama anda pada baju.
Baju Kelas / Baju KelabNak buat baju kelas setiap tahun pun boleh. Nama pun kenang-kenangan. Nanti dah habis sekolah tiada kenangan baju waktu sekolah dulu.
katalog jenama terpilih
Okay kini anda telah serba sedikit mengenali perkhidmatan yang kami sediakan. Izinkan kami berkongsi kepada anda semua TIPS PENTING bagaimana untuk dapatkan harga cetak baju yang ideal untuk anda.

 

Untuk pengetahuan anda, tiga perkara utama yang diperlukan sebelum kita dapat mencetak baju; 1. Design Baju (saiz cetak); 2 Design Baju (bilangan warna); 3. Kuantiti Baju yang Hendak Dibuat

1. Design Baju (saiz cetak)
Saiz cetakan dapat ditentukan dengan adanya design baju. Cetak saiz A3 adalah lebih TINGGI kosnya berbanding cetak saiz A4. JIKA ANDA MEMPUNYAI BAJET KAMI SARANKAN CETAK SAIZ A4.
ANDA JUGA BOLEH MEMBUAT CETAKAN PADA BAHAGIAN BELAKANG, LENGAN BAJU SERTA BAHAGIAN BAWAH BAJU. *Setiap tambahan elemen akan membuatkan kos cetakan baju meningkat.
2. Design Baju (bilangan warna)
Ringkasnya, lagi BANYAK warna yang hendak dicetak lagi MAHAL harga baju anda. NAK JIMAT CETAK SAHAJA SATU WARNA.
ANDA JUGA BOLEH MEMBUAT CETAKAN PADA BAHAGIAN BELAKANG, LENGAN BAJU SERTA BAHAGIAN BAWAH BAJU. *Setiap tambahan elemen akan membuatkan kos cetakan baju meningkat.
3. Kuantiti Baju Yang Hendak Dibuat
SEMAKIN BANYAK ANDA TEMPAH, SEMAKIN BERPATUTAN HARGA BAJU ANDA! 
ANDA JUGA BOLEH MEMBUAT CETAKAN PADA BAHAGIAN BELAKANG, LENGAN BAJU SERTA BAHAGIAN BAWAH BAJU. *Setiap tambahan elemen akan membuatkan kos cetakan baju meningkat.

JOM CETAK BAJU DENGAN KILANGCETAK.COM

kilang cetak baju


Untuk memudahkan proses sebut harga, berikan kami design dan kuantiti. Whatsapp atau EMEL.

kilang cetak baju

Anda boleh ikuti kami di Instragram Kilangcetak untuk portfolio tempahan cetak baju daripada pelanggan sebelum ini.

Jika anda jauh daripada kedai kami di Ipoh, Perak, kami sedia membantu dalam pengurusan penghantaran ke pintu rumah anda dengan rakan perkhidmatan penghantaran kami ke rumah/pejabat anda.

kilang cetak

Penghantaran terus ke rumah
Dengan khidmat kurier terbaik, kami berusaha memastikan penghantaran terus di hadapan pintu rumah anda. Sekiranya anda tiada di rumah, pihak kurier akan memaklumkan kepada anda untuk menyerahkan tempahan Baju kepada anda.

kilang cetak baju


PERHATIAN:
**Kami menggalakkan semua pelanggan untuk Whatsapp dan berurusan melalui emel bagi memudahkan rujukan.
**Kami tidak menggalakkan anda telefon untuk tanya harga baju. Ini kerana harga baju hanya boleh diberikan selepas merujuk pada lakaran/design yang diberikan oleh anda.
**Sila bekalkan kepada kami fail dalam format .Ai atau .psd untuk memudahkan produksi.
**Waktu produksi biasa kami adalah 14 hari  (2 minggu) sekiranya pelanggan memberikan fail .Ai (Adobe Illustrator).
**Kami tidak bertanggungjawab sebarang kerosakan/kesilapan untuk tempahan yang tergesa-gesa (urgent). Anda dinasihatkan untuk membuat tempahan seawal mungkin sebelum tarikh baju tersebut hendak digunakan. MAKLUMKAN KAMI TARIKH BAJU TERSEBUT UNTUK DIGUNAKAN.