Cabaran Covid-19 & Tempahan Cetak Baju Family Day

1 0

Salam sejahtera pelanggan KilangCetak.com,

Saya En. Hakiki, apa khabar semua? Dalam cabaran Covid-19 ini, saya berharap anda semua dalam keadaan yang sihat di samping keluarga. Ini hari ke-5 Perintah Kawalan Pergerakan yang dikuatkuasakan kerajaan dan ditulis ketika #dudukdirumah. Ayuh kita cegah Covid-19.

Dalam keadaan kini, adalah wajar bagi kita untuk berada tenang di rumah dan menjaga kesihatan masing-masing. Kekalkan kesabaran anda. Sama-sama kita berdoa agar dugaan ini dapat diatasi dan segalanya kembali normal.

Kami di KilangCetak.com, telah menetapkan kedai ditutup sehingga 14 April 2020. Walau bagaimanapun kami masih sedia menerima pertanyaan atau tempahan melalui saluran Whatapps.

Kemaskini pada 26 Mac 2020

Cabaran Covid-19

Perkembangan terkini berkaitan Covid-19 boleh diperolehi daripada sumber yang sahih. Rujuk Portal Rasmi Kementerian Kesihatan Malaysia berkaitan Wabak Coronavirus COVID-19.

Tempahan Cetak Baju Family Day

Seperti yang saya maklum sebentar tadi, kami menerima pertanyaan dan tempahan cetak baju melalui Whatsapp. Pasti baju family day bukan untuk digunakan dalam masa terdekat. Namun tidak salah untuk kita merancang untuk peringkat awal. In Sya Allah bila keadaan sudah kembali normal, kita boleh meneruskan agenda yang dirancang bersama keluarga atau kawan-kawan.

Cara masih sama macam biasa. Semuanya boleh dilakukan melalui saluran Whatsapp.

Sudah pasti dalam satu family terdapat pelbagai lapisan umur dan ada yang inginkan lengan panjang serta selainnya. Kami di KilangCetak.com agak biasa dengan permintaan baju family day, maka kami cuma tawarkan hampir kesemua jenis saiz yang diperlukan. Sila rujuk rajah di bawah.

Andai anda masih ada kemusykilan, jangan risau. Boleh saja Whatsapp kami. In Sya Allah kami akan membantu anda sebaik mungkin.

Di akhir pos ini, saya mewakili KilangCetak.com ingin menggalakkan anda semua untuk mematuhi ketetapan yang dikuatkuasakan kerajaan ketika ini. Duduk saja di rumah. Juga amalkan langkah pencegahan yang disarankan oleh Kementerian Kesihatan.

Sama-sama kita berdoa akan kesihatan yang baik dan kesejahteraan kita bersama.

Sekian dari kami, KilangCetak.com

Happy
Happy
50 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
50 %
Posted in Blog | Tagged , | Leave a comment

Tahun 2020 – Tempah Cetak Baju Kini Dibuka

0 0

Salam Sejahtera pelanggan yang dihormati.

Ya, menghitung hari kita akan memasuki tahun 2020, tahun wawasan, tahun impian. Rezeki kita bertemu dengan tahun istimewa ini.

Nak jumpa balik tahun 3030 memang tak sampailah. Apa pun, sama-sama kita bersyukur kerana dipanjangkan usia. Mudah-mudahan tahun 2020 menjadi tahun yang lebih bermakna untuk kita semua.

Mula tahun baru, cikgu dan anak-anak mula sesi persekolahan. Ada nak buat hari sukan, ada program di sekolah atau kolej. Masa untuk aktiviti setelah lama bercuti.

Bila nak aktiviti ni, pastinya nak buat t-shirt, tak kira untuk tujuan keseragaman mahupun kenangan.

Seronok tau kalau dapat baju ni, lagi-lagi kalau dapat FREE..

Kami faham bajet anda mesti terhad walaupun masih tahun baru.

Ya, kami di KilangCetak, sedia menawarkan harga cetak baju yang berpatutan. Tidak kira di mana anda berada. Tak semestinya anda berapa dekat dengan premis kami baru boleh order. Kami ada sediakan khidmat penghantaran dengan hanya RM20 dalam Semenanjung Malaysia. Tidak kira berat mana tempahan anda, kami hanya kira RM20 saja!!!.

Bang, design takda lah, macam mana ya?

Kami menyediakan khidmat buatkan design* syaratnya cuma buatlah cetak baju dengan KilangCetak.

Ya, memang biasa kami membantu pelanggan yang masih belum mempunyai design. Maksud ada design ni bukan sekadar anda gambar baju tu nak macam mana tau. Maksud ada design ni, mestilah nak ada dalam format perisian Adobe Illustrator.

Tapi tak perlu gusar pasal design, janji anda ada idea nak design tu macam mana. Beritahu kami butirannya, nak letak apa pada design tu. Ada saja pelanggan datang dengan kertas dan lakaran. Itu sudah cukup bagus dah. YANG PENTING IDEA tu ya.

Harga macam mana bang?

Ringkasnya, harga bergantung pada design baju tu dan kuantiti.

Harga di atas bermula untuk pakej t-shirt cotton dengan cetakan 1 warna 1 bahagian. Setiap tambahan itu bergantung pada permintaan anda.

Tak perlu pening memahami jadual harga kami. Terus saja hubungi kami. Kami akan bantu anda untuk harga baju yang anda ingin buat.

Melalui Whatsapp anda nanti kami boleh berikan pilihan baju yang ada. Ada banyak, jadi anda perlu beritahu kami kehendak anda, kami akan berikan yang berkaitan.

Akhir daripada kami, SELAMAT TAHUN 2020

Terus mencetak t-shirt bersama KilangCetak.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Posted in Blog, Cetak Baju Di Sini | Tagged , , | Leave a comment